Wednesday, March 2, 2011

Pukul 4.38 pagi.... Ideal Sisters : Hanya Sekali



Saya masih di dapur menghadap laptop. Lega.. hutang kerja saya sama Lili junior siap! Ampun lily comel, kak lily senior selalu lambat!! Jam 4.39 pagi dan Ideal Sisters dgn saya. Mujur rumah saya agak berjarak dari rumah jiran.. kalau tak tentu tak larat jiran nak dengar segala lagu retro ni berulang-ulang sejak jam 11 malam dan hanya akan berhenti kejap bila saya solat lewat malam.

Oh, seriously i just wish i could live a normal life...how can i get my life back to normal.. sekarang ni sangat exhausted.. dulu saya boleh tahan kalau tak tidur langsung.. kalau sejam dua tidur sehari pun ok.. tapi bila habis segala kerja saya akan bayar tidur.. seminggu mungkin saya akan tidur dgn telefon semua saya off.. kiranya saya shut down diri sendiri (dasar pemalas kan...)

tapi sekarang wah.. sangat kagum.. saya tak boleh nak tidur siang. dlm keadaan tidur tak menentu, siang tak boleh tidur.. memang kepala saya WENG...

tadi sempat gi jumpa doktor jam 11 malam.. mujur Dr Fuad yg garang tu tak membebel sebab BP saya dah mula naik 145/90.. ok tu.. dulu kan pernah cecah 180/120...kalau jadi mcm tu rasanya saya dah berasap kepala kot ..doktor nasihat saya mcm-mcm... saya sengih dan cuma kata.. ok saya tak apa-apa.. ni genetik.. the whole famili arwah mak kan semua ada hypertension...

CR sendiri dah 2-3 kali sound saya.. cukup-cukuplah tu mak.. just berhenti menulis. nanti mati cepat buat apa.. saya kata mak kalau mati cepat, kau kaya .. anak bertuah tu sengih-sengih jawab.. ha ha ha mak mati cepat, kita jual semua koleksi antik mak... memang itu anak sangat bertuah!!

3 comments:

Ted said...

hehehe. tak penah dengar lagu ni. sedap gak.hehe

lili norlaili said...

takde lambat mananya kak...just nice masa kita settlekan semua kerja tu kan...thanks kak, kerja dgn kak lily la paling best, tak bnyk keranah.

:) :) next month pulak kita main berkejaran...

dah abis semua kerja ni, kak Lily boleh la g Bali jab...wat terapi kat sana..best tu...rindu bedugul yg nyaman :)

ida_nardiel said...

kak lily, dulu pertama kali dengar lagu ni sewaktu kumpulan Feminin dan DJ kata lagu ini dinyanyikan semula oleh kumpulan Feminin jadi kumpulan ideal sister penyanyi asal lagu ni rupanya

ShareThis