Thursday, November 12, 2015

Langit dan Laut Bagan Datoh



KEBETULAN
PADA satu petang
Sebelum hujan
Yang hanya bergerimis
Rintik yang sekejap sekejap
Sebelum masuk maghrib
Langit Bagan Datoh
Tiba-tiba jadi sangat cantik


November - 2015 - Jeti Bagan Datoh






Tak sangka
Pakai phone tiga singgit pun
Gambar tetap comel
Alhamdulillah








AMARAN:
Blog ini dilindungi undang-undang hakcipta. 
Tidak dibenarkan menyalin, meniru, menciplak, membuat print screen, mengguna semula sebarang catatan dan gambar yang tertera untuk tujuan keuntungan peribadi, komersil atau apa sahaja tanpa keizinan pemilik blog secara bertulis. Setiap share yang dilakukan wajib ada kredit mention atau nama blog perlu disertakan.

Copyright of the http://lilyhaslinanasir.blogspot.com and its contents but limited to the information, text, images, graphics, sound files, video files and their arrangement, and material therin, is owned by the owner unless otherwise indicated. No part or parts of this blog/portal may be modified, copied, distributed, retransmitted, broadcasted, displayed, reproduced, published, licensed, transferred, sold or commercially dealt with any manner without the express prior written consent of the owner.

2 comments:

Siti Soleha Yahaya said...

Subhanallah...cantikkk.
Kak...dekat mana kak beli hp 3 singgit...nak beli gak la...hehehe

Hamba Allah said...

Kak.... mohon pertanyaan. Novel izinkan aku menjadi sayapmu dah keluar ke.. sya sudah lama folow... plz reply kat email saya.. dewiemastura_84@yahoo.com

ShareThis