Thursday, January 24, 2008

TAHNIAH LYNN DAYANA.. TAHNIAH ROSE HARISSA



DUA SAHABAT saya dah selamat lahirkan karya kedua masing-masing! Tahniah.. mudah-mudahan lebih gigih selepas ni. Mudah-mudahan juga novel kalian mendapat sambutan.

9 comments:

Rose Harissa (NORA) said...

wehh.... terharunya aku CMH masuk blog lily haslina... ehehehehe... mekasih banyak weh kerana sudi jadi kakak time2 aku meroyan dan down... sayang ko! hahaha

Lily Haslina Nasir said...

ROSE... jangan bawak sangat rasa sedih.. syukur! sekurang kurangnya kau dah ada 2 novel.. aku ulang balik 2 novel... orang lain tu menunggu bertahun tahun belum tentu dapat jadi keluarga alaf selagi rezeki belum sampai.. jangan sedih.. jangan meroyan.. cover tu anak anak aku kata memang comel.. anis dah tanya bila mak nak gi beli.. aku kata tunggu next week aku ke sana kot... hak cinta terpelihara dia dah jeling jeling.. aku kata baca masa sabtu ahad jer...

Rose Harissa (NORA) said...

kekekeke... uihss... skg aku tgh meroyan nak tulis citer apa yg ke 3 ni... yg ko baca citer kat bendang tu, tetiba aku kehilangan idea nk menggarap... ayat terasa x bes... ye, aku bersyukur dengAN CMH.. mmg makin lama makin comel plak adanya... mcm tuannya... hak hak hak

Lily Haslina Nasir said...

rOSE...
tak kuasa!!!!!

AiRynnz said...

wah..nmpknye ryn kene dapatkan kedua2 novel ni dari supplier ryn cepat ni...

bile la novel kak lily nak terbit pulak ek? :)

Lily Haslina Nasir said...

rynn...
NOVEL akak?! dlm laptop lagi dik!!!

Lily Haslina Nasir said...

rynn...
NOVEL akak?! dlm laptop lagi dik!!!

Lynn Dayana said...

aduhai.... thank u kak. jasamu kukenang!

Lily Haslina Nasir said...

LYNN ... teruskan! HAK CINTA TERPELIHARA.. serlahkan kematangan kau dalam berkarya.. kemas cara penyusunan plot tu.. aku sebenarnya suka stail pecahkan bab ikut latar/watak tu.. Aku dah habis.. memang menarik.. kurang sana, kurang sini sikit tu adatlah... lama lama nanti hasilnya akan bertambah bagus dan balance ..

ShareThis