Thursday, December 11, 2008

List Nama Penerima Cenderahati Novel DI LANGIT CINTA

Saya masih dlm mood bermalas-malasan lagi. Hah! Penat kenduri Hanif tak habis lagi. Tiba-tiba pagi tadi dlm jam 9.15 pagi jurugambar dan wartawan desk SASTERA BERITA HARIAN bertandang ke rumah, utk sesi sembang-sembang fasal review Moga Kau Mengerti. Katanya esok keluar paper. Terkejut jugak saya.. maklum saya ni penulis bilis yg tak bersinar mana pun cahayanya dlm dunia penulisan... ada jugak yg sudi nak interview... Khabar dari org kuat BH ruangan sastera, NAZMI YAAKUB, dia dapat nombor saya dari novelis besar PTS SALINA IBRAHIM & geng PTS yg lain. (TERIMA KASIH SALINA, mudah-mudahan novel Salina turut laku keras) Bila sebut fasal novel, saya teringat janji saya untuk beri sedikit hadiah kecil buat pembaca DI LANGIT CINTA.

Di bawah ni saya senaraikan nama yg bakal terima kiriman saya.. Beri saya sedikit masa ya utk kirimkan hadiah kecil tu.. pada ADHAN dan NORABELLA DARI SINGAPURA harap emelkan saya alamat sebab saya tak ada alamat kalian

Nanti saya pastekan komen komen kalian tu.. boleh kita kongsi baca.
Sebelum tu saya bubuh sikit lagi gambar pengantin di rumah saya sabtu lalu
Akhir kata terima kasih sebanyak bintang di langit pada yg sudi kirimkan emel tu.





1. FARHANAH BT AHMAD KHAIR
TAMAN DESA PELANCUNGAN,
31500 LAHAT PERAK

2. NORIANI HASHIM
SMK TUNKU BENDAHARA
06100 KODIANG, KEDAH...

3. Lyndavoc
htp://lyndavoc.blog.friendster.com)

4. Norlia Yusof (liya71)
Putrajaya

5.SARINA RAMLI
Putrajaya

6. Faizah Ibrahim
Jalan Singa Sin Hoe Garden,
75150 Bukit Baru, Melaka

7. Norabella @norabella277.blogspot.com
Singapura


8. Norlaili @ lily
Pantai Dalam Kuala Lumpur

9. mrs.sheikh a.k.a husna
Wilayah Persekutuan Labuan

10. Adhan-
(Harap Adhan emelkan saya alamat ya!)

11. Mahnurfah Mohd Noor
TM BERHAD 09000 KULIM,KEDAH

12. DD Darling, Perlis

12 comments:

Am said...

Alamak, nama Am tak ada pulak ya Lily hehehe

Selamat berhujung minggu ya

Lily Haslina Nasir said...

am..
ada emel komen novel pada akak ya? boleh emel sekali lagi. maaf kalau akak terlepas pandang

SaGiTaGuRLz said...

kak...nama saya pun takde ke???hehehe....
nice story...i love DI LANGIT CINTA!!!!!sedih...lucu....romantic....

Lily Haslina Nasir said...

sagitagulz,
adik ada emel komen pada akak tak?

SaGiTaGuRLz said...
This comment has been removed by the author.
SaGiTaGuRLz said...

cian raiz...ingatkn watak dia meninggal rupanya meriam yg mati...huhuhu....
sedih...
tp watak acun, nicky, jujun, zie n juita lawak....hahaha.....

Lily Haslina Nasir said...

sagitaGurlz
Watak Acun, Nicky, jujun zie tu semua akak dapat ilham dari anggota gengkicap.blogspot.com

ainul husna said...

Terima kasih kerana termasuk dalam senarai Top List! he..he..
Cantik gambar pengantin tu..manisnye...mmmm

Norabella said...

Wah...syukran..syukran..Terima kasih!

Cik Elie said...

saya pun ada? sukanya...hadiah saya tak nak dah...hehehe..kan dah dpt ari tu..tima kasih...

SaGiTaGuRLz said...

saya nak kalau cik elie xnk...hehhee

Mrs.Sheikh said...

waahh...ada nama sy la akak..thankss :)
semoga terus berkarya..

ShareThis