Sunday, July 5, 2009

Terima kasih ALAF21 dan KARANGKRAF

ALHAMDULILLAH. Terima kasih buat Alaf 21, terima kasih buat KARANGKRAF. Ini memang hadiah. Saya tak pandai nak susun ayat. Saya jadi tak reti nak bercerita. Tapi semuanya memang luar biasa! Apa-apa pun 3 hari di MATRADE utk ESQ Leadership Training ni jadi tempat kami berkumpul, berjumpa dan saling meminjam semangat! Jom layan gambar...

Demi memberi laluan gambar Dhiya agar lebih lumayan bersama Bapak Legisan.. saya sanggup crop gambar saya sendiri di hujung tu.






8 comments:

idasm said...

akak .. ida tumpang gembira utk akak. biarpun tak dpt nak teka eventnya... tp takpe.. janji akak happy... hehe...

Lily Haslina Nasir said...

idasm,
esq ni training utk emotional, spiritual dan quotient. sebenarnya disebut esq 165. 1 untuk ihsan, 6 untuk rukun iman dan 5 rukun islam. sangat berkesan untuk kita kenali diri, jiwa dan matlamat kita dikirim sementara di dunia ni...

~marwati wahab @ aleya aneesa~ said...

kak lily... n3 tu x tulis apa sangat, tapi... mata bergenang dengan air...

Ummu Auni Afif said...

kak lily, nanti masuk lah goodreads. akak update profile akak dalam tu.

alyiafarzana said...

TAHNIAH AUNTIE LILY!!!

Mrs.Sheikh said...

akak..sy sangt2 teringin nak berjumpe akak...:(

Durrah Fatiha said...

Lily,
Wajah-wajah keinsafan?
Entahlah....

Bikash Nur Idris said...

Kak Lily,
Sanggup akak pisahkan diri dgn Pak Legisan. Huhuhu... Ya, mmg x blh nak cerita kan...?

Culik gmbr eh... :)

ShareThis