Monday, January 18, 2010

BUKU ASAS SOLEKAN.. ALAF 21


Editor saya, liz yg bertungkus-lumus utk buku ini bersama-sama Faizal Alaf21

TARAAAA....... ini dia buku asas solekan terbitan ALAF 21. Buku ini kerjasama saya bersama jurusolek tersohor tanah air dan tentunya makeup artist kesayangan aktres ROZITA CHE WAN, AMY JANZ.... Panjang sejarah buku make-up ni... pengalaman bersama-sama editor saya Norlizawati, Faizal dan rakan rakan lain dari ALAF 21 akhirnya melahirkan sesuatu yang sangat mengujakan. Saya tak sangka hasilnya secantik ini. Memang bukan mudah menyiapkan buku step by step ini... Tentunya Faizal selaku grafik designer lebih terasa stressnya.. tapi percayalah.. hasilnya memang VAST.. Waktu buku ini di tangan saya seperti tak percaya. Harganya amat murah kalau dibandingkan dengan kualiti buku ini... Bak kata Faizal, dia harap dengan harga yg rendah itu semua peringkat boleh beli buku ini...




Cara membeli buku Asas Solekan
Caranya:

1. Membuat pembelian secara terus ke kedai alaf 21. (15% diskaun)
Anda boleh datang terus ke alaf 21 di alamat:
Pejabat Urusan Alaf21 sdn. bhd,
Lot12, Persiaran Kemajuan 16/16,
Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor
03-55118820/21
www.alaf21.com.my

2. Pembelian secara pos.
Dengan cara ini anda boleh menulis di atas kertas butiran diri:
a)Nama dan alamat
b)Buku apa yang nak dibeli(Asas solekan rm19.90)
c) No Telefon dan emel
d) berserta wangpos/MO, PO, dan cek berharga harga buku
(kos pos percuma)

3. Melalui bank in/maybank2u
Anda boleh berurusan dengan membuat bayaran ke maybank2u:
Akaun: ALAF DUA PULUH SATU SDN. BHD.
Maybank Berhad(014271416077. Faks kan slip bank dan borang pesanan anda ke nombor: 03-55113817

4. Melalui emel
Anda boleh e-melkan butir-butir diri beserta alamat ke alaf@alaf21.com.my
a)Nama dan alamat
b)Buku apa yang nak dibeli(Asas solekan rm19.90)
c) No Telefon dan emel
d) berserta wangpos/MO, PO, dan cek berharga harga buku
(kos pos percuma)

12 comments:

Rashidah Ibrahim said...

tahniah... siap juga akhirnya... lama sungguh menanti..nye...

Sayang.Ibu said...

WAHHH...kak lily, buku nih mmg tak dijual kat kedai buku ke? atau kalau secara online, saya bayar kat M2U, then emailkan detail pembayaran boleh tak?? Takde fax laa.. :)

Lily Haslina Nasir said...

Kak Shidah..
aha... buku ni memang projek lama tapi alhamdulillah terbit juga...cantik buku tu

Lily Haslina Nasir said...

Sayang ibu..
buku ni ada dijual di kedai buku dan tentunya di premis alaf... sayang ibu boleh cuba telefon no alaf dan tanyakan pasal buku ni...

ennieva fauzi said...

satu lagi buah tangan kak lily..tahniah...moga2 sapa2 yang mengikut langkah2 solekan di buku ni manis macam kak Lily juga ye :)

mohdariqsalem said...

salam kak lily

RASANYA BUKU NI LG BAGUS DRPD BUKU CANTIK KELUARAN BUKU PRIMA YG DIHASILKAN OLEH ZULFADLI WALAUPUN HARGA DIA SAMA...KEEP UP GOOD WORK KAK LILY,,,,INSYALLAH NANTIKAN KEMUNCULAN BUKU ISTERI SAYA YER KAK...KELUARAN ALAF 21 GAK....


SALAM

Salem

afida batrisyia said...

Salam.mencari jgk buku ni kt kedai buku popular,x de plak,berminat nk beli,huhuhuhu.

afida batrisyia said...

Salam.mencari jgk buku ni kt kedai buku popular,x de plak,berminat nk beli,huhuhuhu.

Nana Khaliyana's Wagiman said...

Dkat mana sy bleh dptkan buku nie.,pm.,019 5755722.

malaya nitemare said...
This comment has been removed by the author.
malaya nitemare said...

kalau ada jual buku nie lagi sila pm sy...017-6173258

nor azreen jamil said...

Assalam..buku asas solekan ni ada lg x? Sy nk beli. Tlg pm sy ya..0183949610

ShareThis