Saturday, January 9, 2016

Deadline Deadline 2016

Macam manalah abang adib dengan akak anis sama abang kecik haiqal tak kena gotong-royong siapkan kerja mak. Sorang semak ejaan dan logik cerita CR PIA. Itu si Haiqal. Dia dah komplen, apalah mak ni, asyik si CR jatuh terhantuk kepala aje. Mau lama-lama memau kepala, bergegar otak, koma si CR. Orang lain jatuh sekali kalau tak mati, dah gila. Mak apasal banyak kali dah ni... Haishhh serius mak che bunga dah senak perut dengar komen Haiqal. 
Kak Anis mcm biasa terpaksa rela siapkan kerja terjemahan Clarins. Abang Adib tolong siapkan kerja yg latest utk buku 10 siri yg diminta penerbit kawan pada atuk Nasir. 
Si Che Bunga, macam biasa, gila kuasa, mau satu lappy jugak. Bagi yang tak bernyala, dia mengamuk. Mau tak mau, bagilah seketul utk dia. Acah-acah busy macam mak dia. Abang Roy, dah confirm dia mandur nombor satu.:)) Mudah-mudahan jadual kerja mak che bunga lebih baik untuk 2016, bila che bunga dah reti bahasa mak busy.



AMARAN:
Blog ini dilindungi undang-undang hakcipta. 
Tidak dibenarkan menyalin, meniru, menciplak, membuat print screen, mengguna semula sebarang catatan dan gambar yang tertera untuk tujuan keuntungan peribadi, komersil atau apa sahaja tanpa keizinan pemilik blog secara bertulis. Setiap share yang dilakukan wajib ada kredit mention atau nama blog perlu disertakan.

Copyright of the http://lilyhaslinanasir.blogspot.com and its contents but limited to the information, text, images, graphics, sound files, video files and their arrangement, and material therin, is owned by the owner unless otherwise indicated. No part or parts of this blog/portal may be modified, copied, distributed, retransmitted, broadcasted, displayed, reproduced, published, licensed, transferred, sold or commercially dealt with any manner without the express prior written consent of the owner.


3 comments:

Unknown said...

Bagi Che Bunga pakai tablet.... ;)

-Audra

Hamba Allah said...

Bila nak kuar novel cr n pia kak..

Hamba Allah said...

Bila nak kuar novel cr n pia kak..

ShareThis